Do udziału w szkoleniu Fundacja Renesans zaprasza: członków zarządów organizacji pozarządowych zajmujących się wspieraniem osób niepełnosprawnych, członków grup samopomocowych, przedstawicieli samorządów , pracodawców zatrudniających osoby niepełnosprawne lub zamierzających  zatrudnić w najbliższym czasie takich pracowników oraz szczególnie osoby niepełnosprawne zainteresowane tą tematyką.

Warsztaty odbędą się Pensjonacie-SPA Sosnowe Zacisze w Suśćcu w dniach 16-17.10.2014 rok.

Organizujemy dojazd zbiorowy  z Lublina do miejsca warsztatów  i z powrotem, osobom dojeżdżającym do Lublina na miejsce wyjazdu lub samodzielnie do miejsca szkolenia z sąsiednich powiatów zwracamy koszty podróży.

Zgłoszenia do pobrania:

-Zgłoszenie organizacji:

-Zgłoszenie osoby:

-Wniosek o zwrot kosztów podróży:

Zgłoszenia w formie elektronicznej prosimy składać w nieprzekraczalnym terminie do dnia: 10.10.2014 rok godz. 15.00. na maile Fundacji Renesans zakładka: kontakty.

Inne wiadomości : organizator Fundacja Renesans zabezpiecza: bezpłatne wyżywienie, zakwaterowanie, trenerów szkolących, ubezpieczenie NNW, serwis kawowy podczas przerw,

materiały szkoleniowe w wersji elektronicznej oraz papierowej, materiały promocyjne.

Osoby dojeżdżające do Lublina lub bezpośrednio do Suśćca z sąsiednich miejscowości otrzymują zwrot kosztów dojazdu zgodnie z zasadami obowiązującymi w Funduszu Inicjatyw Obywatelskich

na podstawie złożonego wniosku / przelewem na wskazane konto/ .

Pensjonat SPA Sosnowe Zacisze  / www.sosnowe-zacisze.pl  /w ramach pobytu zabezpiecza nieodpłatne skorzystanie z basenu, sauna itp. w wymiarze 1 godziny, istnieje możliwość przy sprzyjającej pogodzie skorzystania z przewodnika i wyjścia na „szumy „ na Tanwi.

linia