Szkolenie odb─Ödzie si─Ö Pensjonacie Szkoleniowo-Wypoczynkowym SPA ÔÇ×Sosnowe Zacisze w Su┼Ť─çcu: www.sosnowe-zacisze.pl . Warsztaty  prowadzi Pan Kamil Kabasi┼äski, trener ngo, cz┼éonek Miejskiej Rady Po┼╝ytku Publicznego w Zamo┼Ťciu. Pan Kabasi┼äski jest praktykiem i teoretykiem  pracy z osobami niepe┼énosprawnymi. Zawodowo pracuje w Stowarzyszeniu Pomocy Dzieciom Niepe┼énosprawnym ÔÇ×Krok za krokiem w Zamo┼ŤciuÔÇŁ. By┼é cz┼éonkiem zespo┼éu przygotowuj─ůcego w maju b. r. wyjazdowe posiedzenie Komisji Sejmu RP ds. os├│b niepe┼énosprawnych. Szkolenie odbywa si─Ö w wymiarze 12 godz. szkoleniowych, ka┼╝dego dnia po 6 godz. lekcyjnych. Pocz─ůtek szkolenia w dniu 18. 09.2014 r, godz. 13.oo obiad, zako┼äczenie  w dniu 19.09.2014 r. godz. 13. 30 obiad.

Fundacja Renesans w Zamo┼Ťciu zapewnia bezp┼éatne wy┼╝ywienie, zakwaterowanie, pomoce szkoleniowe dotycz─ůce szkolenia, catering oraz zwrot koszt├│w dojazdu . Dla u┼éatwienia dojazdu dla os├│b z Lublina oraz p├│┼énocnej cz─Ö┼Ťci wojew├│dztwa zabezpieczamy transport zbiorowy- bus w dniu 18.09.2014 rok, miejsce zbi├│rki parking przy Placu Zamkowym godz. 10.00 powr├│t r├│wnie┼╝ busem.

Zgłoszenie mailowe oraz pisemne przyjmujemy do dnia 10.09.2014 rok.

W zakładce do pobrania :

Zgłoszenie organizacji

Zgłoszenie osoby

Wniosek o zwrot koszt├│w podr├│┼╝y

Kontakt w zakładce "Kontakt".